Palvelut

Koivun Juurisyyanalyysi

Saat kolmessa päivässä faktapohjaisen analyysin nykyisestä hinnoitteluprosessistasi. Juurisyyanalyysin tarkoitus on:

1. Tunnistaa nykyisen prosessin päähaasteet

2. Löytää juurisyyt

3. Määritellä ratkaisu ja laskea liiketoiminnalliset hyödyt

Testattu konsepti (Proof of Concept)

Koivun testattu konsepti havainnollistaa Koivu Pricing Suiten toiminnallisuuden ja varmistaa sen sopivuuden liiketoimintasi tarpeisiin. Jos yrityksesi käyttää Exceliä hinnoittelussa, Koivu voi rakentaa ketterän ratkaisun pohjautuen jo olemassa oleviin hinnoittelumalleihin. Tällä tavalla voit hyötyä siitä tietotaidosta, jota tuttu Excel-mallisi sisältää.

Prosessin ja ratkaisun määrittely

Tiimillämme on yli 125 vuoden kokemus liiketoiminnasta ja teknologiasta, minkä avulla pystymme toimittamaan parhaan yhdistelmän teknologiaa ja liiketoiminnan kehittämistä ratkaistaksemme sinun haasteesi.

Ketterä toteutus

Käytämme ketteriä menetelmiä projektityössämme. Ketterä toteutustapamme keskittyy ratkaisujen nopeisiin ja iteratiivisiin toimituksiin varmistaaksemme asiakkaiden tarpeita vastaavat ratkaisut.

SaaS ratkaisujen kehittäminen

Koivu Cloud-alusta mahdollistaa nopean SaaS-ratkaisujen kehittämisen. Voit esimerkiksi luoda asiakkaillesi käyttöön itsepalvelumallisen portaalin tai toimittajillesi kollaboraatiokeskuksen.

Ohessa tiedotteemme yhdestä SaaS-ratkaisusta.

Tekoäly ja koneoppiminen

Rakennamme koneoppimisen malleja ja ymmärrämme tekniset sekä prosessissa vastaan tulevat haasteet, kun on tarkoitus saada idea toimivaksi malliksi. Ammattitaitomme ja työvälineemme auttavat sinua muotoilemaan tietovaateet, luomaan oppimisdatan sekä rakentamaan ratkaisuja tuottavan työkalun.

Tässä yksi esimerkki. 

Tuki

Asiakastyytyväisyys on meille ykkösasia ja suhtaudumme intohimoisesti ratkaisuihin ja tukitoimintojen laatuun. Voit luottaa asiakaspalveluumme.

Koivu Cloud Excel-integraatioihin

Koivu.Cloud yhdistää Excelin yrityksen järjestelmiin innovatiivisella tavalla mahdollistaen ”yhden totuuden” suunnittelussa ja päätöksenteossa. Koivu.Cloud synkronoi datan Excelin ja yritysjärjestelmien välillä ja antaa käyttäjälle mahdollisuuden jatkaa tutun Excel-käyttöliittymän parissa. Tieto on tallessa Koivu.Cloudin tietokannassa – ei Excelin tiedostoissa – mikä takaa aukottoman ”yhden totuuden” kaikille käyttäjille.